Arbeidsrecht

Arbeidsrecht

In een arbeidsconflict staan de zaken al gauw op scherp. Vaak is dit niet nodig en is een meningsverschil tussen werkgever en werknemer nog op te lossen voordat er sprake is van een echt conflict.

Ausma Advocaten maakt geen onderscheid in cliënten. Of je nu werkgever of werknemer bent, wij staan je graag en professioneel bij met de kennis en ervaring die wij in huis hebben. Wanneer partijen nog niet lijnrecht tegenover elkaar staan, is het vaak nog mogelijk om een echt conflict te voorkomen. Als er wel sprake is van een conflict, halen wij voor jou eruit wat er in zit. Dat kan zijn het nietig laten verklaren van een ten onrechte gegeven ontslag, een maximale schadevergoeding wanneer ontbinding van je arbeidsovereenkomst onvermijdelijk is, of een tenietdoening van een concurrentiebeding. Wij begrijpen dat de financiële zekerheid die jij verkrijgt door het hebben van werk voor jou van het allergrootste belang is. Een arbeidsconflict kan daarom diep in het leven ingrijpen.

Wij proberen je zo ongeschonden mogelijk door een arbeidsconflict heen te loodsen. Daarbij zijn wij voor jou altijd bereikbaar en doen wij de zaak niet alleen vóór, maar vooral samen met de cliënt.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken voor advies? Neem dan contact met ons op