Arbeids- en ontslagrecht

Arbeids- en ontslagrecht

In een arbeidsconflict staan de zaken al gauw op scherp. Vaak is dit niet nodig en is een meningsverschil tussen werkgever en werknemer nog op te lossen voordat er sprake is van een echt conflict.

Ausma De Jong Advocaten maakt geen onderscheid in cliënten. Of u nu werkgever of werknemer bent, wij staan u graag en professioneel bij met de kennis en ervaring die wij in huis hebben. Wanneer partijen nog niet lijnrecht tegenover elkaar staan, is het vaak nog mogelijk om een echt conflict te voorkomen. Als er wel sprake is van een conflict, halen wij voor u eruit wat er in zit. Dat kan zijn het nietig laten verklaren van een ten onrechte gegeven ontslag, een maximale schadevergoeding wanneer ontbinding van uw arbeidsovereenkomst onvermijdelijk is, of een tenietdoening van dat hinderlijke concurrentiebeding. Wij begrijpen dat de financiële zekerheid die u verkrijgt door het hebben van werk voor u van het allergrootste belang is. Een arbeidsconflict kan daarom diep in uw leven ingrijpen.

Wij proberen u zo ongeschonden mogelijk door een arbeidsconflict heen te loodsen. Daarbij zijn wij voor u altijd bereikbaar en doen wij de zaak niet alleen vóór, maar vooral samen met de cliënt.

Hebt u vragen of wil u een afspraak maken voor advies? Neem dan contact met ons op