Juridische Hulp Online

Snel een helder juridisch advies zonder afspraak op kantoor? Dat kan online! Vermeld kort en bondig je vraag en eventueel het parketnummer waarna er een online afspraak wordt gemaakt. Er zijn vele varianten mogelijk, zoals Facetime, videobellen met Whatsapp of andere online diensten en zelfs een ouderwets telefoongesprek.

De Online Advocaat biedt de mogelijkheid om online een advocaat te raadplegen. Geen gedoe met afspraken op kantoor maar op ieder gewenst tijdstip tegen zeer scherpe tarieven overleg met een advocaat voor advies op maat.

Betaling vindt vooraf plaats door middel van een betaalverzoek. Stukken kunnen gescand worden en vooraf op de mail worden gezet. Gemak dient de mens, ook voor een snel en vertrouwelijk gesprek met een advocaat.

Tegen het scherpe tarief van  € 50,– kan in 20 minuten jouw zaak worden gesproken en bekeken worden wat de eventuele vervolgstappen zijn.

Met de Online Advocaat ben je iedereen een stapje voor.

Online consult

Een online gesprek van 20 minuten met een advocaat om te weten wat van belang is in de zaak en welke argumenten er zijn aan te voeren.

Prijs: € 50,-

Gratis consult bij strafbeschikking

Gratis gesprek met een advocaat voor een verhoor bij de officier van justitie wegens de oplegging van een strafbeschikking

Gratis

Advocaat mee naar zitting

Beschikking over het strafdossier, vooraf een adviesgesprek en met een advocaat naar de zitting.

Prijs: € 500,-

Bezwaar strafbeschikking OVJ

Niet eens met de ontvangen strafbeschikking van het Openbaar Ministerie. Vul het formulier in en ontvang binnen een werkdag een rechtsgeldig bezwaarschrift zodat zaak voorkomt bij de rechter.

Prijs: € 20,-

Verzet Coronaboete

Niet eens met de ontvangen boete danwel strafbeschikking wegens overtreding van de Coronaregelgeving? Laat de zaak voorkomen bij de rechter en voorkom eventueel een strafblad. Vul het formulier in en ontvang binnen een werkdag een juridisch gecontroleerd bezwaarschrift.

Prijs: € 20,-

Advocaat mee naar zitting

Beschikking over het strafdossier, vooraf een adviesgesprek en met een advocaat naar de zitting.

Prijs: € 500,-