Spreker, docent, gespreksleider

Pleiten is een vorm van entertainment. Van jongs af aan schrijf ik verhalen, hield ik graag spreekbeurten en stond ik op het toneel. Als discjockey kletste ik plaatjes aan elkaar op de radio en in de discotheek. Ik vermaak graag anderen. Dat doe ik overigens nog steeds, door geregeld een Dansborrel te organiseren voor een positieve vibe in het leven.

Docent, duider en gespreksleider

Ik deel graag mijn kennis en ervaring met anderen. Ik geef lezingen over het strafrecht, maar verzorg ook cursussen en intervisie aan advocaten, rechters en officieren, de Politieacademie, etc.. en leid congressen als dagvoorzitter.

Door mijn heldere, uitleg, verhalende vertelvorm en een dosis humor, durf ik mijzelf een inspirerende docent, spreker en dagvoorzitter te noemen die garant staat voor een onderhoudende bijeenkomst.

Voor een inspirerende lezing, cursus of bijdrage aan een discussie kun je contact met mij opnemen.

Komende cursussen: 18 augustus a.s.: Summercourse van Piket tot Hoger Beroep https://legalplanet.nl/cursus/nieuw-van-piket-tot-hoger-beroep-in-strafzaken-4-2/

Gespreksleider intervisie

Met ingang van 1 maart 2020 zijn advocaten gehouden jaarlijks te voldoen aan de kwaliteitstoetsen door deel te nemen aan een vorm van gestructureerde feedback.

Gestructureerde feedback is een manier om met collega’s of vakgenoten te leren van ervaringen, problemen, successen en uitdagingen in de dagelijkse werkpraktijk. Die verdieping van kennis, inzicht en vaardigheden moet leiden tot effectiever professioneel gedrag. Advocaten kunnen kiezen uit drie vormen van gestructureerde feedback. Ik voldoe aan de gestelde vereisten en sta als gespreksleider bij de NoVa geregistreerd.